WIE

We zijn architecten op maat. Studio-pls is een jong en ambitieus architectenburo dat van aanpakken weet. Studio-pls is opgericht in 2008 door ir Rick Eijsbouts (1976), Architect.

WAT DOEN WE

Wij ontwerpen woonhuizen voor de particuliere sector. Studio-pls streeft bij elke opdracht naar een sterke, karakteristieke, vanzelfsprekende architectuur wat de kwaliteit van het bouwwerk voor de toekomst verzekert.

Als u wilt, kunnen we ook uw Architect worden, van begin tot eind.Neem contact met ons op. Laat ons doen wat we te gek vinden.

Vertrouwen

Wij zullen u ontzorgen en meedenken naar de best mogelijke oplossing voor u. We zullen met ons ontwerp uw vragen beantwoorden, aan uw behoeften voldoen, door middel van de hoge standaard aan tekeningen, presentaties, documenten en details die uw project verdiend.

PARTNERS

Studio-pls werkt al meerdere jaren samen met een vaste kern aan adviesburo’s. Voor constructieve vraagstukken en berekeningen is JV2 Bouwadvies uit Nuenen een betrouwbare partner gebleken, net zoals ingenieursburo Paul Jacobs die voor ons de bouwfysisch adviesen en rapportages verzorgt. Hierdoor kan snel betrouwbaar worden geschakeld.

FACTS

01

Studio-PLS is opgericht op 01 februari 2008

02

Architecten studio-pls is ons bij de KVK geregistreerd handelsmerk en is ingeschreven bij het Bureau Architectenregister onder registratienummer 1.04515.018

03

Lidmaatschap BNA (Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus) sinds 2018

Pin It on Pinterest