WERKWIJZE

WAT DOEN WE

Wij gaan met behulp van uw input een ontwerp op maat ontwerpen. Studio-pls analyseert de werkelijke vraag en behoefte van de opdrachtgever altijd eerst zo grondig mogelijk en maakt die vraag voor de opdrachtgever middels heldere grafische schema’s snel inzichtelijk. Door deze schematische en grafische manier van werken in de beginfase worden de grootste knelpunten en de beste oplossingen in een zo vroeg mogelijk stadium van het ontwerpproces naar voren gehaald.

De ontwerpgesprekken vinden plaats in onze studio in het Klokgebouw of bij u thuis, overdag of in de avond, altijd rekening houdend met uw wensen. Met verschillende ontwerpvarianten dagen wij u graag uit, waarbij u uiteraard altijd aan het stuur zit als het om de eindbeslissingen gaat. Zo weet u zeker dat u het beste en meest geschikte ontwerp krijgt.

De fases die we doorlopen zijn de volgende:

  • Ontwerpfase
  • Vergunningsfase
  • Technische Uitwerking
  • Bouwbegeleiding
  • Oplevering

DOELGROEP

De doelgroep waar studio-pls zich op richt zijn de opdrachtgevers die het waard vinden een eigen en persoonlijk huis te laten ontwerpen, gericht op de uw persoonlijke wensen en situatie. Wij vragen een commitment van u, namelijk dat u onze aandacht op waarde weet te schatten, zoals wij dat ook bij u doen.

PRESENTATIE

De ontwerpvoorstellen die we aan u voor zullen leggen zijn de ene keer schematisch de andere keer juist zeer gedetailleerd. We werken volledig in 3d waardoor we alle knooppunten inzichtelijk hebben en de juiste ontwerpbeslissingen kunnen maken.

LIVE MODEL

We kunnen voor u desgewenst een live 3d beeld maken zodat u zelf door uw eigen woning heen kunt ‘wandelen’. Architecten Studio-pls maakt gebruik van de meest geavanceerde software waardoor u stap voor stap tijdens het ontwerpproces de ontwerpbeslissingen kunt volgen. Hiervoor werken we met Archicad en Twinmotin.

Pin It on Pinterest