VRAGEN EN ANTWOORDEN

Mocht u nog vragen hebben dan vind u de antwoorden op meestgestelde vragen in het onderstaande overzicht. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen.
Wat is de rol van de architect?
De architect maakt in overleg met u het ontwerp, verzorgt de omgevingsvergunning en maakt de technische uitwerking. Tijdens de bouwfase bewaakt hij de esthetische kant van het ontwerp en heeft intens contact met de aannemer en ontzorgt en adviseerd de opdrachtgever bij verdere keuzes tijdens de bouw.
Wat zijn de kosten voor de werkzaamheden?
zie ‘start vandaag’ voor een overzicht van de prijzen. De genoemde prijzen gelden voor een woning tot 800 m3. Bij een grotere woning zullen we een offerte op maat voor u maken. Dit geld ook wanneer de woning voorzien wordt van een extra bijgebouw zoals bijvoorbeeld garage, tuinhuis en dergelijke. Voor meer informatie hierover neem contact op ons.
Hoe lang duren de werkzaamheden van de architect?
Zie ‘start vandaag’ voor een tijdlijn. De ontwerpfase duurt 8 weken maar is ook afhankelijk van uw keuzes. Binnen 4 weken zijn de werkzaamheden voor de omgevingsvergunning gereed. Hierna volgt een periode van 12 weken voor de technische uitwerking.
In welke stijl ontwerp studio-pls?
Wij maken een passend ontwerp bij de wensen en eisen van de opdrachtgever. We streven bij elke opdracht naar een sterke, karakteristieke, vanzelfsprekende architectuur.
Hoe lang duren de werkzaamheden van de architect?
Zie ‘start vandaag’ voor een tijdlijn. De ontwerpfase duurt 8 weken maar is ook afhankelijk van uw keuzes. Binnen 4 weken zijn de werkzaamheden voor de omgevingsvergunning gereed. Hierna volgt een periode van 12 weken voor de technische uitwerking.
Kunnen we studio-pls ook benaderen voor enkel de ontwerpfase?
In overleg is dit mogelijk. Voor meer informatie hierover neem contact op ons.
Kunnen we studio-pls ook benaderen voor woningen tot en met de omgevingsvergunning?
Studio-pls staat voor kwaliteit en om deze te waarborgen zullen wij u altijd aanraden de technische uitwerking door ons te laten verzorgen.
Welke materialisering gebruikt u in uw ontwerp?
Dit is afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever in combinatie met het bestemmingsplan en de bouwlocatie. Dit is de ene keer baksteen of hout, de andere keer pleisterwerk, staal, of elk ander materiaal. We werken graag met ‘eerlijke materialen’.
Ontwerpt u ook duurzaam?
Uiteraard. Alle ontwerpen voldoen aan de huidige wettelijke normen en als de klant er behoefte aan heeft, dan gaan we graag een stapje verder. 0 op de meter, EPC 0 (Energie Prestatie Coefficient), BENG (Bijna Energie Neutraal). Dit is allemaal mogelijk. We zullen onderzoeken wat het best bij u past. Voor meer informatie hierover neem contact op ons.
Werkt u ook buiten de regio Eindhoven
Jazeker. Met de huidige communicatiemiddelen is dat geen probleem. Wel heeft het de voorkeur elkaar enkele malen ‘live’ te spreken, maar dat kan natuurlijk.
Werkt u met een vaste aannemer?
Nee, dat doen we niet. We kunnen met elke aannemer samenwerken.
Verzorgt u ook bouwbegeleiding?
Ja dat kan. We zullen ons voornamelijk op de esthetische kant van de uitvoering richten. Planning en budgettering zitten niet in ons takenpakket.
Nog meer vragen?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Pin It on Pinterest